Няма Ви даваме акъл, защото знаем, че никой не обича да го поучават. Просто Ви приканваме и молим, следващият път , когато сте зад волана, опитайте се да спазвате правилата за движение по пътищата. Те не са създадени само защото е трябвало да ги има, а за да ни улесняват, съответно предпазват и дават насоки. 

Бъдете по-внимателни, по-добри и малко по-толерантни на пътя. Знаем обаче, че има и такива, на които ще им е "все тая" към тях имаме следния апел- молим, правете го там , където няма да навредите на никой друг освен на себе си, защото не е справедливо да страдат и невинни! Шофирането трябва да доставя удоволствие, а не обратното! 

"Бъдеш различен, спазвай правилата"

"Както агресията поражда след себе си агресия, вярваме че доброто ще породи добро." Нека покажем на нас самите и останалите, че можем да бъдем различни и че с малка промяна в навиците ни можем да станем по-добри. Бъдете примера, който искате видите!

Как да участвате?

За да вземете участие в тази иниацитива не е нужно да заявявате абонаментна карта, не е нужно да плащате и членски такси. Нито е необходимо да висите по опашки , нито да пускате молби. Не са необходими и предварителни уговорки,  за да си отделите време в графика за да го направите. Единственото, което трябва да извършите следващият път когато седнете зад волана е дa